SNABBFAKTA

RAS

Irish Softcoated Wheaten Terrier

UPPFÖDARE

Lena Carlsson

FÖDD 22 augusti 2004
SMEKNAMN Primma, Primsan, Tjejan, Tokan
FAVORITMAT korv, kött, allt som är förbjudet...

FAVORITSYSSLA

springa i skogen, jaga harar, skator & katter, leka med kompisarna, sova på mattes mage!

Jag har länge drömt om en Wheatenterrier och under flera år läst och sökt efter min hund och pratat med hundmänniskor och alla varnade mig för rasen. Trots detta letade jag vidare och efter ett par år så började jag hälsa på olika uppfödare i jakten på min valp.

Jag åkte till Lena Carlsson, Lecihas, för att hälsa på hennes stora hundar. Hon hade en kull på gång så om det kändes rätt skulle jag kunna köpa en valp därifrån.

När jag kom dit möttes jag av världens mysigaste tjej som ville sitta i mitt knä och visade sån kärlek med en gång så henne fastnade jag naturligtvis för. Det var Primma! När jag ringde senare för att säga att jag gärna köpte en valp från denna uppfödning så frågade Lena om jag ville ta Primma på foder och det ville jag!! Så nu blev jag helt plötsligt hundägare!! Yippiee!!

Primma med kompisen Rocky!
Primma med sin kompis Rocky som är en engelsk Cocker Spaniel.

 

Ett beslut som jag inte ångrat en sekund! Underbarare hund finns nog inte. Hon älskar människor och är glad och vänlig mot allt och alla. Hon älskar att kela och mysa i soffan och ta långa promenader i skogen. Vi har många skator här i stan och de gillar hon att jaga iväg. Hon har också flera kompisar som hon brukar träffa och leka med!

TACK LENA & CIM
FÖR ATT JAG FICK ÄRAN ATT FÅ HA DENNA UNDERBARA LILLA VOVVE I MITT LIV OCH HEM!!